Pomarine Jaeger

Pomarine Jaeger Stercorarius pomarinus

Common around Japan. Non breeding and migration season; spring and autumn, population increase.

Fig. 1. Adult breeding.
Fig. 2. Adult non-breeding.
Fig. 3. Adult non-breeding.
Fig. 4. 3rd-year or Adult non-breeding.
Fig. 5. 3rd-year or Adult non-breeding. Same bird as Fig. 4.
Fig. 6. Adult non-breeding.
Fig. 7. Dark-morph 3rd-year or Adult.
Fig. 8. Dark-morph 3rd-year or Adult. Same bird as Fig. 7.
Fig. 9. 2nd-year? This bird has barred underwing coverts.
Fig. 10. 2nd-year.
Fig. 11. 1st-year?
Fig. 12. 1st-year? Same bird as Fig. 11.
Fig. 13. 1st-year?
Fig. 14. 1st-year?
Fig. 15. 1st-year? Same bird as Fig. 14.
Fig. 16. 1st-year?
Fig. 17. 1st-year?
Fig. 18. 1st-year.
Fig. 19. Juvenile.